English    العربی

درمان كمردرد و بیماریهای ستون فقرات

کمردرد شایعترین علت مراجعه به متخصصین طب فیزیکی و ارتوپدی می باشد. کمردرد علل متفاوتی دارد که بسته به نوع بیماری از روشهای مختلف درمانی اسفاده می شود.


کمردرد پس از سرماخوردگی شایعترین علت مراجعه بیماران به پزشکان می باشد.85 درصد جامعه در دوره ای از زندگی خود دچار درد کمر می شوند. 25 درصد مرخصی های محل کار ، ناشی از کمردرد می باشد.کمردرد در اغلب بیماران پس از حدود چهار هفته با استفاده از روشهای ساده همچون ورزش درمانی ، استراحت  و اجتناب از حمل اشیا سنگین و مسکن ، درمان می شوند اما حدود نیمی از بیماران دچار عود بیماری می شوند که آموزش به بیمار جهت پیشگیری از ابتلا مجدد مهم می باشد. البته کمردرد می تواند علل مهم دیگری همچون دیسک کمر ، تومور یا عفونتهای  ستون فقرات و ... داشته باشد که معاینه پزشک و استفاده از روشهای تشخیصی همچون عکس ساده، ام آر آی ، نوار عصب و ... می تواند مهم باشد. روشهای درمانی مختلفی همچون لیزر درمانی ، استفاده از تزریق استروئید و مواد بی حس کننده ، فیزیوتراپی ،  مانیپولاسیون و در نهایت جراحی ممکن است در  کمردردهای مزمن و یا شدید مورد استفاده قرار گیرد. در اینجا پس از آموزش چند اصطلاح رایج ، شما را با بیماریهای شایع ستون فقرات آشنا خواهیم نمود.در انتها نیز انیمیشنی زیبا در رابطه با دردهای کمری ناشی از کشیدگی عضلات که توسط این کلینیک دوبله گردیده نشان خواهیم داد.

1- دردهای مکانیکال : درد هایی که با فعالیت ، حرکت یا یک وضعیت خاص ایجاد شده و با استراحت از بین می روند. درد مکانیکال ، بیمار را از خواب بیدار نمی کند. 90 درصد بیماران که با درد کمر مراجعه می کنند درد مکانیکال دارند.
2- دردهای ریفرال یا ارجاعی: به این معنی است که قسمتی از بدن دچار یک ضایعه شده و ایجاد درد می کند و هم زمان با آن ناحیه در محل دیگری نیز درد ایجاد می شود. نکته مهم در دردهای ارجاعی یا ریفرال این است که هر چه درد در محل اولیه بیشتر باشد درد در محل دوم نیز بیشتر می شود. به عنوان مثال هر چه کمردرد بیمار بیشتر باشد درد ارجاعی به باسن بیمار نیز بیشتر می شود.بسیاری از دردهای فاست و لیگامانی با انتشار درد به ناحیه باسن یا ران همراهی دارند که درد ارجاعی یا ریفرال می باشند. دردهای ریفرال کمر به زانو کشیده نمی شود.
3- دردهای رادیکولار: دردهای رادیکولار به دردهایی اطلاق می شوند که به علت تحت فشار قرار گرفتن یک ریشه ی عصبی به وجود می آیند و درد به قسمتهای انتهایی تر همچون ساق پا یا انگشتان کشیده می شود. میزان درد کمر با دردهای رادیکولار ارتباط زیادی با هم ندارند. یعنی ممکن است درد کمر خیلی کم باشد ولی درد ساق پا بدلیل درگیری ریشه عصبی شدید باشد.

دیسک کمر
دیسک کمر, کمر درد , فتق دیسک , سیاتیک,  اس ال آر , SLR

 

استئوآرتریت یا ساییدگی مهره های کمری و سینه ای
ساییدگی کمر ,آرتروز کمر ,تنگی نخاع , ساییدگی مهره های کمر

 

درد دنبالچه یا کوکسی دینی
درد دنبالچه , کوکسی دینیا, درد کوکسیکس,coccydynea

 

اسپوندیلولیزیس
اسپوندیلولیزیس, شکستگی مهره ,  لغزندگی مهره  ;کمر درد, رادیولوزی لغزندگی مهره ها

 

اسپوندیلولیستزیس یا لغزندگی مهره ها
اسپوندیلولیستزیس, جابجایی مهره های کمر , لغزندگی مهره های کمر, جراحی اسپوندیلولیستزیس

 

اسپوندلیت آنکیلوزان
اسپوندیلوت انکیلوزان , روماتیسم ستون فقرات


درمان كمردرد و بیماریهای ستون فقرات

درمان كمردرد در شیراز, بیماری های ستون فقرات در شیراز, شيراز, درمان کمردرد در شیراز, درد کمر در شیراز, درمان درد کمر در شیراز, درمان دیسک کمر در شیراز, درمان ساییدگی کمر در شیراز, درمان آرتروز مهره های کمری در شیراز, لیزر درمانی در شیراز, درمان کمردرد, لیزر درمانی در شیراز ,کمردرد در شیراز

طبیبانه های حافظ

طبیبانه ترین شعر حافظ.....